BBQ met kersen

BBQ met kersen

Ingrediënten voor 3 à 4 personen:

  • 500 gr. gehakt
  • 500 gr. ontpitte zure kersen
  • 150 gr. suiker
  • peper & zout

Voor de garnering:

  • fijn gesneden peterselie
  • 1 el. geroosterde pijnboompitten

Bereiden:

  1. Breng de ontpitte kersen met de suiker aan de kook gedurende 30 min.
  2. Kruid het vlees af met peper & zout en meng goed onder elkaar.
  3. Draai het de gekruide vlees in balletjes en spit ze op de spit stok en grill ze op de bbq of in de oven.
  4. Voeg het gegrilde vlees aan de gekookte kersen en kook ze samen nog 10 à 15 min.
  5. Werk af met fijn gesneden peterselie en de geroosterde pijnboompitten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *