Tabulé

[:nl]

Tabulé

Ingrediënten :

  • 6 kleine bosjes peterselie fijn gesneden
  • 2 vleestomaten fijn in blokjes gesneden
  • 2 komkommers fijn in blokjes gesneden
  • 3 lente uitjes fijn gesneden
  • 1 ui fijn in blokjes gesneden
  • Sap van 2 citroenen
  • 50gr. bulgur
  • 40 ml. olijf olie
  • Enkele blaadjes romeinse sla
  • Zout

Bereiden :

  1. Doe de bulgur in een grote diepe kom.
  2. Voeg de groentjes aan de bulgur en het citroen sap, olijf olie, zout toe.
  3. Meng goed alles door elkaar.
  4. Neem serveer borden en plaats de sla er in en verdeel de tabula er over.
Tip :

Je kan ook gemengde of grof gesneden romeinse sla toe voegen aan de tabula en breng terug op smaak met zout, citroensap en olijfolie.

 

[:en]


Tabulé

Ingredients:

  • 6 small bunches of parsley finely sliced
  • 2 tomatoes finely diced
  • 2 cucumbers finely diced
  • 3 spring onions finely sliced
  • 1 onion finely diced
  • Juice of 2 lemons
  • 50gr. bulgur
  • 40 ml. olive oil
  • Some roman lettuce leaves
  • Salt

Prepare:

  1. Put the bulgur in a large deep bowl.
  2. Add the vegetables to the bulgur and lemon juice, olive oil, salt.
  3. Mix well all together.
  4. Take serving plates and place the lettuce in it and divide the tabula over it.

Tip:
You can also add mixed or coarsely sliced Roman lettuce to the Tabula and bring back to taste with salt, lemon juice and olive oil.[:]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *