Tabulé

Tabulé

Ingrediënten :

  • 6 kleine bosjes peterselie fijn gesneden
  • 2 vleestomaten fijn in blokjes gesneden
  • 2 komkommers fijn in blokjes gesneden
  • 3 lente uitjes fijn gesneden
  • 1 ui fijn in blokjes gesneden
  • Sap van 2 citroenen
  • 50gr. bulgur
  • 40 ml. olijf olie
  • Enkele blaadjes romeinse sla
  • Zout

Bereiden :

  1. Doe de bulgur in een grote diepe kom.
  2. Voeg de groentjes aan de bulgur en het citroen sap, olijf olie, zout toe.
  3. Meng goed alles door elkaar.
  4. Neem serveer borden en plaats de sla er in en verdeel de tabula er over.
Tip :

Je kan ook gemengde of grof gesneden romeinse sla toe voegen aan de tabula en breng terug op smaak met zout, citroensap en olijfolie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *