Pudding met druivensiroop
Ingrediënten voor 2 personen :
- 30 gr. bloem gezeefd
- 180 ml. water
- 60 gr. druivensiroop
- 1 eetlepel suiker
- 20 gr. sojaboter
- 1 el. sojaboter
Bereiden :
- Breng de druivensiroop aan de kook en voeg 1 el. boter aan toe en laat 5 min. koken.
- Verhit de 20 gr. boter en bak de bloem er in.
- Voeg het water en de suiker er aan toe.
- Breng de bloem en het water aan de kook en roer continue tot je een gladde mengsel bekomt.
- Neem serveer borden en verdeel de pudding erin.
- Werk af met warme druivensiroop en serveer warm.
TIP koud serveren:
Doe 2 el. van de warme druivensiroop in een silicone bakvorm
en giet van de pudding er op en laat 2 à 3 uur in de koelkast opstijven .
Na het opstijven plaats de bakvorm omgekeerd op een bord zodat de pudding er mooi uitkomt.