[:nl]
Pudding met druivensiroop
Ingrediënten voor 2 personen :
- 30 gr. bloem gezeefd
- 180 ml. water
- 60 gr. druivensiroop
- 1 eetlepel suiker
- 20 gr. sojaboter
- 1 el. sojaboter
Bereiden :
- Breng de druivensiroop aan de kook en voeg 1 el. boter aan toe en laat 5 min. koken.
- Verhit de 20 gr. boter en bak de bloem er in.
- Voeg het water en de suiker er aan toe.
- Breng de bloem en het water aan de kook en roer continue tot je een gladde mengsel bekomt.
- Neem serveer borden en verdeel de pudding erin.
- Werk af met warme druivensiroop en serveer warm.
TIP koud serveren:
Doe 2 el. van de warme druivensiroop in een silicone bakvorm
en giet van de pudding er op en laat 2 à 3 uur in de koelkast opstijven .
Na het opstijven plaats de bakvorm omgekeerd op een bord zodat de pudding er mooi uitkomt.[:en]
Pudding with grape syrup
Ingredients for 2 people:
- 30 gr. Flour sifted
- 180 ml. Water
- 60 gr. Grape syrup
- 1 tablespoon sugar
- 20 gr. Soy butter
- 1 tbsp. soy butter
Prepare:
- Bring the grape syrup to a boil and add 1 tbsp of butter and cook it for 5 minutes.
- Heat the 20 gr. butter and fry the flour in it.
- Add the water and the sugar to it.
- Bring the flour and water to the boil and stir continuously until you get a smooth mixture.
- Take serving plates and divide the pudding into it.
- Finish with warm grape syrup and serve warm.
TIP Cold serving:
- Do 2 tbsp of warm grape syrup in a silicone cake pans and pour the pudding on it and allow 2 to 3 hours in the refrigerator to stiffen.
- After the stiffen, place the cake pans inverted on a plate so that the pudding comes out nicely.
[:]