[:nl]Pudding met druivensiroop[:en]Pudding with grape syrup[:]

[:nl]

Pudding met druivensiroop

Ingrediënten voor 2 personen :

  • 30 gr. bloem gezeefd
  • 180 ml. water
  • 60 gr. druivensiroop
  • 1 eetlepel suiker
  •  20 gr. sojaboter
  • 1 el. sojaboter

Bereiden :

  1. Breng de druivensiroop aan de kook en voeg 1 el. boter aan toe en laat 5 min. koken.
  2. Verhit de  20 gr. boter en bak de bloem er in.
  3. Voeg het water en de suiker er aan toe.
  4. Breng de bloem en het water aan de kook en roer continue tot je een gladde mengsel bekomt.
  5. Neem serveer borden en verdeel de pudding erin.
  6. Werk af met warme druivensiroop en serveer warm.

TIP koud serveren:

Doe 2 el. van de warme druivensiroop in een silicone bakvorm

en giet van de pudding er op en laat 2 à 3 uur in de koelkast opstijven .

Na het opstijven plaats de bakvorm omgekeerd op een bord zodat de pudding er mooi uitkomt.[:en]


Pudding with grape syrup

Ingredients for 2 people:

  • 30 gr. Flour sifted
  • 180 ml. Water
  • 60 gr. Grape syrup
  • 1 tablespoon sugar
  • 20 gr. Soy butter
  • 1 tbsp. soy butter

Prepare:

  1. Bring the grape syrup to a boil and add 1 tbsp of butter and cook it for 5 minutes.
  2. Heat the 20 gr. butter and fry the flour in it.
  3. Add the water and the sugar to it.
  4. Bring the flour and water to the boil and stir continuously until you get a smooth mixture.
  5. Take serving plates and divide the pudding into it.
  6. Finish with warm grape syrup and serve warm.

TIP Cold serving:

  1. Do 2 tbsp of warm grape syrup in a silicone cake pans and pour the pudding on it and allow 2 to 3 hours in the refrigerator to stiffen.
  2. After the stiffen, place the cake pans inverted on a plate so that the pudding comes out nicely.

[:]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *