Pudding met druivensiroop

Pudding met druivensiroop

Ingrediënten voor 2 personen :

  • 30 gr. bloem gezeefd
  • 180 ml. water
  • 60 gr. druivensiroop
  • 1 eetlepel suiker
  •  20 gr. sojaboter
  • 1 el. sojaboter

Bereiden :

  1. Breng de druivensiroop aan de kook en voeg 1 el. boter aan toe en laat 5 min. koken.
  2. Verhit de  20 gr. boter en bak de bloem er in.
  3. Voeg het water en de suiker er aan toe.
  4. Breng de bloem en het water aan de kook en roer continue tot je een gladde mengsel bekomt.
  5. Neem serveer borden en verdeel de pudding erin.
  6. Werk af met warme druivensiroop en serveer warm.

TIP koud serveren:

Doe 2 el. van de warme druivensiroop in een silicone bakvorm

en giet van de pudding er op en laat 2 à 3 uur in de koelkast opstijven .

Na het opstijven plaats de bakvorm omgekeerd op een bord zodat de pudding er mooi uitkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *