[:nl]Gebakken groentjes[:en]Bakked vegetables [:]

[:nl]

Gebakken groentjes

Ingrediënten voor 3 à 4 personen:

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode punt paprika
  • 1 groene punt paprika
  •  3 tomaten
  • 2 teentjes look
  • 1 kl. tomaat puree
  • 100 ml. water
  • olijfolie
  • peper & zout

Bereiden:

  1. Snij al de groenten in ringen in dikte van 2 cm.
  2. Smeer de groenten met olijfolie, peper en zout en bak ze kort ( half gebakken ) in een hitte grillpan.
  3. Neem een kook pot en plaats vervolgens de tomaat, aubergine, courgette, en de paprika’s er in.
  4. Snij de look in plakjes en voeg ze er aan toe.
  5. Los de tomaat puree op in een 100 ml. water en voeg ze er aan toe.
  6. Kruid af met een beetje peper en zout en zet het deksel er op, zet het op een laag vuurtje 25 min. lang laten sudderen.

Tip: serveer met rond gesneden gebakken aardappelen.[:en]


Bakked Vegetables

Ingredients for 3 to 4 persons:

  • 1 Eggplant
  • 1 zucchini
  • 1 Red Point paprika
  • 1 Green Point paprika
  •  3 tomatoes
  • 2 garlic
  • 1 Tsp. Tomato puree
  • 100 ml. Water
  • Olive oil
  • Pepper & Salt

Prepare:

  1. Cut all the vegetables into rings in thickness of 2 cm.
  2. Lubricate the vegetables with olive oil, pepper and salt and fry briefly (half baked) in a heat grill pan.
  3. Take a boiling pot and then place the tomato, eggplant, zucchini, and the peppers.
  4. Cut the garlic into slices and add them to it.
  5. Dissolve the tomato puree in a 100 ml. Water and add them to it.
  6. Season with a little pepper and salt and put the lid on it, let it simmer gently on a low heat for 25 min.

TIP: Serve with sliced fried potatoes.[:]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *