[:nl]Varkensgebraad in tomaat sausje[:en]Pork Roast in tomato sauce[:]

[:nl]

Varkensgebraad in tomaat sausje

Ingrediënten voor 4 personen :

  •  800 gr. varkens gebraad in plakjes gesneden van 1 cm.
  • 3 teentjes look in 2 gesneden
  • 160 gr. tomaat puree
  • 3 aardappels geschild en in blokjes gesneden
  • 10 zwarte peper bollen (groot)
  • Boter
  • Zout
  • 2 liter water

Bereiden :

  1.  Kruid de plakjes vlees met peper en zout.
  2. Bak de gekruide plakjes in de kook pot met het boter en het look mooi bruin.
  3. Doe de peper bolletjes erbij en dek af met 2 liter water.
  4. Voeg de tomaat puree erbij en breng op smaak met peper en zout.
  5. Zet het deksel erop en laat ander halfuur  koken.
  6. Voeg de aardappel blokjes erbij en laat nog eens 25 min. koken op zacht vuur.
Serveer rijst erbij en eventueel ook gekookte worteltjes of andere groenten.

 

[:en]

Pork Roast in tomato sauce

Ingredients for 4 people:

  •  800 gr. pork roast sliced from 1 cm.
  • 3 cloves garlic in 2 cut
  • 160 gr. tomato puree
  • 3 potatoes peeled and diced
  • 10 black pepper balls (Large)
  • Butter
  • Salt
  • 2 litres water

Prepare:

  1.  Spice the slices of meat with salt and pepper.
  2. Bake the spiced slices in the boil pot with the butter and garlic brown.
  3. Add the pepper balls and cover with 2 litres of water.
  4. Add the tomato puree and spice with salt and pepper.
  5. Put the lid on it and let another half hour cook.
  6. Add the potato cubes and let it cook for another 25 min on soft fire.

     Serve rice and possibly also boiled carrots or other vegetables.[:]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *