[:nl]Gestoofde prinsessenboontjes[:en]Braised Princess Beans[:]

[:nl]

Gestoofde prinsessenboontjes

Ingrediënten voor 2 à 3 personen:

  • 500 gr. groene boontjes
  • 2 teentjes look
  • 20 gr. soja boter
  • 4 roma tomaten
  • 1 kl. tomaat puree
  • peper
  • zout
  • 200 ml. water

Bereiden:

  1. Snij de boontje in stukken van 3 cm lang en gooi de puntjes weg .
  2. Was de boontjes goed onder koud water en dep ze droog .
  3. Verhit de boter in een kook pot en bak de look er kort in .
  4. Voeg de boontjes er aan toe, roer bak en kruid af met peper en zout .
  5. Snij de tomaatjes in stukjes en voeg ze er aan toe .
  6. Voeg het water aan toe en zet het deksel er op en laat 45 min. koken op zacht vuur .
  7. Voeg de tomaat puree aan toe en laat 15 min. verder koken.
  8. Serveer de boontjes met rijst en vermicelli.

 [:en]

Braised Princess Beans

Ingredients for 2 to 3 persons:

  • 500 gr. green beans
  • 2 cloves garlic
  • 20 gr. soy butter
  • 4 roma tomatoes
  • 1 KL. tomato puree
  • Pepper
  • Salt
  • 200 ml. water

Prepare:

  1. Cut the bean into pieces of 3 cm long and throw the dots away.
  2. Wash the beans well under cold water and dry them.
  3. Heat the butter in a boiling pot and bake the garlic briefly.
  4. Add the beans, stir fry and season with salt and pepper.
  5. Cut the tomatoes into pieces and add them to it.
  6. Add the water and put the lid on and let 45 min. cook on low heat.
  7. Add the tomato puree and cook for 15 minutes.
  8. Serve the beans with rice and vermicelli.

[:]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *