Gestoofde prinsessenboontjes

Gestoofde prinsessenboontjes

Ingrediënten voor 2 à 3 personen:

  • 500 gr. groene boontjes
  • 2 teentjes look
  • 20 gr. soja boter
  • 4 roma tomaten
  • 1 kl. tomaat puree
  • peper
  • zout
  • 200 ml. water

Bereiden:

  1. Snij de boontje in stukken van 3 cm lang en gooi de puntjes weg .
  2. Was de boontjes goed onder koud water en dep ze droog .
  3. Verhit de boter in een kook pot en bak de look er kort in .
  4. Voeg de boontjes er aan toe, roer bak en kruid af met peper en zout .
  5. Snij de tomaatjes in stukjes en voeg ze er aan toe .
  6. Voeg het water aan toe en zet het deksel er op en laat 45 min. koken op zacht vuur .
  7. Voeg de tomaat puree aan toe en laat 15 min. verder koken.
  8. Serveer de boontjes met rijst en vermicelli.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *