[:nl] Brochettes van uien op de bbq[:en]Brochettes of onions on the bbq[:]

[:nl]

Brochettes van uien op de bbq

Ingrediënten voor 3 à 4 personen:

  • 500 gr. gehakt
  • 500 kg. kleine (witte) uien
  • 1 el. fijn gesneden ui
  • peper & zout
  • 1 el. rode zoete paprika poeder

Bereiden:

  1. Kruid het vlees af met peper & zout en  voeg de fijn gesneden ui erbij en draai het vlees tot in balletjes.
  2. Schil de uien en halveer ze als ze wat groot zijn.
  3. Maak er brochettes van telkens een ui en een balletje vlees op de spit stok.
  4. Gril de brochettes op de bbq en draai ze om wanneer de ene kant gaar is.

Tip: Serveer met frisse slaatje.[:en]

Brochettes of onions on the bbq

Ingredients for 3 to 4 people:

  • 500 gr. minced meat
  • 500 kg. small (white) onions
  • 1 tsp. finely chopped onion
  • pepper and salt
  • 1 tsp. red sweet paprika powder

Prepare:

  1. Spice the meat with salt and pepper and add the finely chopped onion,  turn the meat into balls.
  2. Peel the onions and halve them when they are a little big.
  3. Make brochettes of an onion and a ball of meat on the spit stick.
  4. Grill the brochettes on the bbq and turn them when one side is cooked.

Tip: Serve with fresh salad.[:]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *